Symposium kleine wildernis

Begin november komt Shubhendu Sharma, op uitnodiging van IVN, naar Nederland om de advies te geven over de aanleg van de eerste Kleine Wildernis van Nederland. Met Sharma’s methode kan een bos tien keer zo snel groeien, en honderd keer biodiverser worden dan traditioneel aangeplante bossen.

IVN, de gemeente Zaanstad, het Zaans Natuur & Milieu Centrum en bomenexperts van de KNNV werken samen aan de realisatie van de eerste Kleine Wildernis van Nederland. Eind november wordt dit bos aangeplant in het Darwinpark in Zaandam. Tijdens het symposium gaat Shubhendu Sharma in op zijn innovatieve methode van binnenstedelijke bosbouw.
Het symposium vindt plaats op woensdag 4 november van 13.30 tot 16.30 uur. Locatie is het stadhuis in Zaandam. Keynote-speaker is Shubhendu Sharma (initiator Tiny Forest). Klik hier voor zijn TED talk over de ‘tiny forest’

Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Opgeven kan met een mailbericht aan Daan Bleichrodt, projectleider Kleine Wildernis, d.bleichrodt@ivn.nl.

2015-10-09T08:11:18+00:00 7 oktober 2015|Duurzaan Initiatief|0 Reacties

Geef een reactie